maanantai 30. tammikuuta 2017

0136. "Tipaton tammikuu" ja historiallinen PAK 2017 -kausi jo käynnissä!

Niin täällä SPK-blogissa Tipaton tammikuu on ollut lähinnä lähes tekstitön tammikuu! Vaikka foorumilla onkin tapahtunut alituiseen!

Pahoittelumme siitä, mutta loppuvuoden maagisen massiivinen kilpailulopetus aiheutti sen ja ihan ymmärrettävästi, nimittäin tämä blogihan vain tukee foorumia!

Tässä pikkuhiljaa palataan normien mukaiseen aikana täällä blogissakin, ja sitten tykitetäänkin kaikki oleellinen myös joulukuun lopusta ja tästä tammikuusta eetteriin!

-- -- --

Niin ja arvon lukijat! "Klassisten" kilpailusarjojen kausi alkoi tunnetusti tammikuun alussa ja nyt äskettäin pyörähti käyntiin myös maagisen ennätyksellinen PAK eli Paras avatar 2017 -kilpailusarjakausi!

Ja mikäkö siitä tekee niin historiallisen? KYLLÄ VAIN, KOSKA SE ON JO TASAN KYMMENES [10.] KAUSI KOSKAAN! Eli foorumin pitkäaikaisimman kilpailuhegemonian uusin esiinmarssi!

Ja hommahan on siis vieläpä AIVAN AKUUTISTI PÄÄLLÄ, KUN JO NOIN YLI VIIKKO SITTEN ALKUJAAN STARTANNUT KAIKKIAAN 113 AVATARIN TAMMIKUUN 2017 PARAS AVATAR -KILPAILU ON PÄÄLLÄ JA KAIKEN LISÄKSI NYT JO PIAN PÄÄTTYVÄSSÄ VÄLIERÄVAIHEESSAAN!!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewtopic.php?f=60&t=8250

Kilpailun ja uuden kilpailusarjan uunituore uusi sekä huippumielenkiintoinen kilpailuformaatti myös näin ensikertaa enemmän kuin testissä!

Kilpailusarjakauden avannut MASSA-AVATAROTANTA 2017™ siis jo takana ja homma kilpailullisesti käynnissä! Kaikki mukaan!

-YPT

Ei kommentteja: