tiistai 31. toukokuuta 2016

0027. Pikaviestitykityksen mestaruuskilpailut 2016 -suurkilpailutapahtuman avaus meni jännittävyydessään överiksi!

Legendaarispitoisen Pikaviestitykityksen mestaruuskilpailut 2016 -suurkilpailutapahtuman avausmatka, 5 viestin eliittiliigapyrähdys, muodostui lopulta todellakin överiksi, monessakin mielessä!

http://serranonperhekeskustelu.foorumimme.com/viewforum.php?f=167

Huippukovaotteisessa otatuksessa survottiin nimittäin kisa-avaaja S-T:n johdolla peräti kolme (3) MAKSIMITULOSTA eli matkan ME -tulosta, 1min00sec!

Muut jaetun tasapelin sankarit olivat vielä zapoing ja Fiti Martinez! Kun taas puolestaan muista ilmoittautuneista Teté92 söhläsi ja uudempi lajiosaaja Natyyh ei päässyt lopulta viivalle ollenkaan!

Näin pikaviestitykityksen historiassa nähtiin vasta ensimmäistä kertaa voittojako, ja kerralla jopa kolmen kesken, kun vielä viime vuonna tämä sama matkakin jäi debyytissään, ehkä jopa hieman yllättäen, ilman jakoja!

Ja se tarkoittaakin sitä, että OIKEASTI LAJIN HISTORIA EI TUNNE VIELÄKÄÄN YHTÄÄN VOITTOJAKOA, sillä viime vuonna oli jakojen etsikkoaika, nimittäin nykysäännöthän ei sitä salli! Siksi juuri tänään 31.05.2016 äskettäin klo 19:00 järjestettiin FINAALIUUSINTA, SUPERFINAALI!

Ja se menikin muulla tavoin överiksi, kun uusinnassa ei tullut lopulta läheskään kovimpia tuloksia, vaikka lajin kolme suurinta ottivatkin, ainakin paperilla, taas yhteen! Josta tarkemmin lisää tulevassa lopputulosselosteessa kilpailutapahtumapalstalla!

Joten osallistu jatkossakin, niin kilpailuihin,  kuin kommentteihinkin!

-YLLÄPITOTEAM [YPT] (avusti Kenttäpomo Fiti Martinez).

Ei kommentteja: